'Taglierini al burro e tartufo bianco'

Een recept wat heel eenvoudig te maken is en als de witte truffel te kostbaar is kan je deze vervangen voor tartufo nero (qua smaak veel minder exclusief en intens overigens).
Voor het recept heb je nodig:

  • 80-100g verse taglierini, 15 g boter, (gesmolten)
  • 20-25 g Parmezaanse kaas (versgeraspt)
  • 1 verse witte truffel. Soms adviseert men ook wel truffelolie i.p.v. truffel, maar daar ben ik geen voorstander van.

De pasta slechts enkele minuten koken in ruim kokend water met zout.
De pasta laten uitlekken in een voorverwarmde schaal. Schenk daarna de gesmolten boter erover, voeg de Parmezaanse kaas toe en schep alles door elkaar.

Schaaf er enkele dunne plakjes verse truffel over en serveer dit direct.

Buon appetito!

Aanbieding

Tesori Piemontesi € 42,50 € 36,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 07-02-2016 - Ik en mijn partner Andries vinden uw wijn Brigantino echt...  lees meer
  • 31-08-2015 - Najaarsbeurs 2015,

    Gisteren 30-8, heb ik op de najaarsbeurs witte wijn...  lees meer
  • 05-04-2015 - Wat leuk om jullie te ontmoeten bij de EKOstore Hilversum....  lees meer
Plaats een bericht

© 2013 - 2017 Barolo & More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie