'Taglierini al burro e tartufo bianco'

Een recept wat heel eenvoudig te maken is en als de witte truffel te kostbaar is kan je deze vervangen voor tartufo nero (qua smaak veel minder exclusief en intens overigens).
Voor het recept heb je nodig:

  • 80-100g verse taglierini, 15 g boter, (gesmolten)
  • 20-25 g Parmezaanse kaas (versgeraspt)
  • 1 verse witte truffel. Soms adviseert men ook wel truffelolie i.p.v. truffel, maar daar ben ik geen voorstander van.

De pasta slechts enkele minuten koken in ruim kokend water met zout.
De pasta laten uitlekken in een voorverwarmde schaal. Schenk daarna de gesmolten boter erover, voeg de Parmezaanse kaas toe en schep alles door elkaar.

Schaaf er enkele dunne plakjes verse truffel over en serveer dit direct.

Buon appetito!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 30-03-2020 - Een heerlijke wijn gekocht hier! De volgende keer dat we...  lees meer
  • 11-03-2020 - De Barbera d’ Asti San Rume van Bossotti was echt...  lees meer
  • 07-02-2016 - Ik en mijn partner Andries vinden uw wijn Brigantino echt...  lees meer
Plaats een bericht
© 2013 - 2020 Barolo & More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren